Wellshop-verkkokauppa

Merenneitouinti

Oletko koskaan kuvitellut, kuinka ihanaa olisi uida, jos sinulla olisi samanlainen pyrstö kuin merenneidoilla?

Sporttaamon valikoimasta löydät suositut merenneitokurssit niin lapsille kuin aikuisille! Joko sinä olet testannut, kuinka hauskaa pyrstön kanssa uiminen on!

Voit tulla mukaan kuukausittain järjestettävälle kokeilukerralle tai osallistua alkeiskurssille! Tämän jälkeen harrastusta voi jatkaa mukavassa porukassa jatkokurssilla.

Onko suunnitteilla polttarit, synttärit tai työpaikan virkistyspäivät? Tilaa porukallesi oma yksityinen merenneitokokeilu, tämä laji takaa hymyn huulille!

Hinnat noin 10 hengelle alkaen 300€/h (sisältäen pyrstövuokrat, opetuksen ja tilavuokran).

Kysy tarkempi tarjous: [email protected]  

Mediassa

Näin meistä kirjoittaa Reuters

Näin meistä kirjoittaa Yle


Katso merenneitokurssit

Siirry Wellshopiin ja hanki omat merenneitotarvikkeet.

Selaa merenneitotuotteita
 Pyydä tarjous / ota yhteyttä

Etu- ja sukunimi

Kokeneet valmentajasi

Kaikki ohjaajamme ovat käyneet Suomen uinti- ja hengenpelastusliiton (SUH) uimaopettajakoulutuksen ja heillä on kokemusta eri ikäryhmien opettamisesta. Monilla on oma kilpauintitausta, tai ovat muuten ansioituneita uintivalmentajia.

Yksityinen uimahalli

Sporttaamon kursseilla koko halli on kurssilaisten käytössä, eikä muiden ihmisten hälinä tai katseet pääse häiritsemään. Altaat ovat 25 metriä pitkiä ja neljä rataa leveitä.

Haluatko vuokrata hallin tai radan?

Oletko uimaopettaja tai kuulutko vaikkapa triathlonporukkaan? Voit vuokrata Sporttaamon hallin myös omaan käyttöön. Hallissamme pystyt harrastamaan vesiurheilua monipuolisesti: uintia, vesijumppaa, vesipooloa.

Lue lisää